Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Used Products

Used Products Bijlmer is een winkel in de Amsterdamse Poort met voornamelijk tweedehands elektronica. Je kunt hier je elektronische producten verkopen voor contant geld of natuurlijk tweedehands producten aanschaffen tegen lage prijzen. Alle producten zijn nagekeken op defecten en zijn dus in uitstekende staat. Het bedrijf heeft vestigingen in het hele land, waaronder deze vestiging van Used Products in Amsterdam Bijlmer.

Used Products Bijlmer in de Amsterdamse Poort

Used Products Bijlmer: tweedehands elektronica

Bij Used Products in de Amsterdamse Poort vind je allerlei verschillende soorten elektronica. Zo bestaat het assortiment uit telefoons van alle topmerken (iPhone, Samsung, Huawei), smartwatches, tablets, computers en laptops. Daarnaast verkoopt Used Products Bijlmer ook gameconsoles en spellen (Playstation, Xbox en Nintendo), camera’s, speakers en nog veel meer. Ook gereedschappen zijn in het aanbod terug te vinden, evenals sieraden, huishoudelijke producten en sportartikelen.

Naast de in- en verkoop van tweedehands producten, beschikt Used Products ook over een reparatieservice. Mocht je apparaat kapot zijn, dan kun je deze dus in de winkel brengen. Hier wordt het apparaat gerepareerd en compleet nagekeken. Wat een service!

Bezoek Used Products in de Amsterdamse Poort

Ben jij op zoek naar elektronica van topmerken, maar wil je niet de hoogste prijs betalen? Kom dan een kijkje nemen in de winkel van Used Products in Amsterdam Zuidoost. Je vindt deze vestiging op Bijlmerplein 376 in de Amsterdamse Poort.

Meer over Used Products

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Used Products
Bijlmerplein 376
1102 DK
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.