Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

VanHaren

Schoenenwinkel VanHaren is al ruim tien jaar te vinden in de Amsterdamse Poort. De winkel verkoopt betaalbare schoenen voor het hele gezin en heeft, naast de VanHaren online shop, 145 filialen door heel Nederland. Een van deze filialen is dus de VanHaren op het Bijlmerplein.

vanHaren Amsterdamse Poort Bijlmer

VanHaren in de Amsterdamse Poort

Het vinden van een leuke schoen in de juiste maat neemt vaak veel tijd in beslag. Zeker als je met het hele gezin op pad bent. VanHaren heeft hier een handige oplossing voor: het Rack Room concept. Dit houdt in dat alle maten in de winkel staan en je dus zelf je schoen kunt vinden. Je hoeft niet te wachten op een medewerker. Bij de VanHaren in de Amsterdamse Poort vind je dus binnen no-time een leuke schoen!

De winkel staat bekend om het uitgebreide assortiment en de scherpe prijzen. Je vindt er sneakers van bekende merken als Adidas, Nike en New Balance, maar ook schoenen van eigen merken zoals Graceland en Fifth Avenue. De collecties zijn heel uitgebreid en kun je ook bekijken in de webshop. Ook bij VanHaren Amsterdamse Poort heb je genoeg keuze uit het aanbod. Van damesschoenen tot herenschoenen en van volwassenen tot kinderen.

Shop je schoenen bij VanHaren in de Bijlmer

De vestiging in de Amsterdamse Poort is de enige VanHaren in Amsterdam Zuidoost. Het personeel helpt je natuurlijk met al je vragen, mocht je deze hebben.
Je vindt de winkel op Bijlmerplein 350. Naast deze schoenenwinkel vind je natuurlijk nog veel meer winkels in de Amsterdamse Poort.

Meer over VanHaren

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

VanHaren
Bijlmerplein 350
1102 DB
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 21.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.