Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Vicky’s Beauty Shop

Vicky’s Beauty Shop is een kledingwinkel met kleurrijke Afrikaanse invloeden. Het is al ruim twintig jaar gevestigd in de Amsterdamse Poort. De vrolijke Harriet is trotse eigenaresse van deze winkel en verkoopt nu al enkele jaren Afrikaanse stoffen en kleding in Amsterdam Zuidoost.

Vicky's beauty shop - Afrikaanse stoffen Amsterdam

AFRIKAANSE STOFFEN IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Vicky’s Beauty Shop is gespecialiseerd in Afrikaanse stoffen en kleding en staat bekend om de vriendelijke klantenservice en de goede kwaliteit van producten tegen een scherpe prijs. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er veel stoffen met ‘African print’. Je kunt deze stoffen kopen om vervolgens zelf je kleding te maken, maar je kunt dit ook in de winkel laten doen. Verder worden er gouden sieraden en Ghanese sieraden verkocht en vooraan in de winkel vind je de Afrikaanse kleding, waaronder Dashiki’s en traditionele tops. Deze kledingstukken zijn allemaal gemaakt in Ghana. De vele kleuren van de Afrikaanse stoffen zorgen ervoor dat dit één van de vrolijkste winkels is in Amsterdam!

 

KOM EENS LANGS IN DE WINKEL

Wil je een kleurrijke toevoeging aan je kledingkast? Koop dan de mooie Afrikaanse stoffen bij Vicky’s Beauty Shop. In de winkel helpt Harriet je graag met al je wensen. Je vindt deze winkel op Bijlmerdreef 101 in de Amsterdamse Poort.

Meer over Vicky’s Beauty Shop

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Vicky’s Beauty Shop
Bijlmerdreef 101
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 20.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.30 – 19.00
  • Zondag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.