Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Vodafone

Vodafone is wereldwijd één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. In Nederland kennen we het bedrijf tegenwoordig ook wel als VodafoneZiggo na een fusie tussen beide bedrijven. Ook op het Bijlmerplein vind je een Vodafone-winkel, waar je geholpen wordt met al je vragen over mobiele telefonie, internet en tv.

vodafone bijlmerplein amsterdamse poort

VODAFONE AMSTERDAMSE POORT HELPT JE VERDER

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone of Samsung? Bij de Vodafone winkel in de Bijlmer (Amsterdam Zuidoost) ben je aan het juiste adres! Het personeel in de winkel helpt je met je vragen en problemen. Met hun ervaring kunnen zij bijvoorbeeld uitstekend inschatten welk abonnement aansluit op jouw wensen en behoeften. Is je telefoon stuk of heb je problemen met je (internet)verbinding? In de vestiging in de Amsterdamse Poort helpen de Vodafone medewerkers je met een passende oplossing.

Naast mobiele telefonie is Vodafone – door de fusie met Ziggo – tegenwoordig ook aanbieder van tv en internet voor thuis. Bij hun tv-abonnementen zit standaard Ziggo Sport ook inbegrepen. Wil je voortaan dus lekker naar de races van Max Verstappen kijken thuis op de bank? Dan zit je bij Ziggo goed!

 

BEZOEK DE VODAFONE WINKEL OP HET BIJLMERPLEIN

Wil je je abonnement verlengen? Een nieuwe telefoon kopen? Of heb je vragen over tv of internet? Kom dan langs bij de Vodafone winkel in de Amsterdamse Poort. Je vindt deze vestiging op Bijlmerplein 129.

Meer over Vodafone

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Vodafone
Bijlmerplein 129
1102 DB
Amsterdam
020 – 697 83 66

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 20.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.