Waar ben je naar op zoek?

Zoek
WE

WE

WE Fashion is een van oorsprong Nederlandse winkelketen die kleding van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs ontwerpt. De modewinkel heeft meer dan 120 vestigingen door heel Nederland en één van die winkels is de WE in Amsterdam Zuidoost. In de WE-store in de Amsterdamse Poort vind je kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Ideaal dus voor een shopsessie met de hele familie!

WE Amsterdam Zuidoost Bijlmerplein

ASSORTIMENT VAN WE

WE richt zich voornamelijk op de basics in je kledingkast, maar ook fashion statements kom je in het assortiment tegen. Over het algemeen is de stijl de kleding te typeren als business casual. De collectie bestaat uit allerlei soorten kleding: van jeans tot jurkjes en van truien tot complete pakken. Je kunt bij de WE in de Amsterdamse Poort dus een nette outfit scoren, die je bijvoorbeeld naar kantoor zou kunnen dragen. Maar ook voor t-shirts of rokjes met een lekkere zomerse print ben je hier aan het juiste adres. Naast alle soorten kleding vind je er ook nog leuke modeaccessoires.

 

BEZOEK WE AMSTERDAMSE POORT

Ben je van plan de Amsterdamse Poort te bezoeken? Sla WE op het dan zeker niet over! Je kunt hier lekker shoppen en wordt geholpen door vriendelijk personeel. Deze kledingzaak vind je op Bijlmerplein 980.

Meer over WE

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

WE
Bijlmerplein 980
1102 MK
Amsterdam
020 – 4526701

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.30 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 18.00
  • Vrijdag 09.30 – 20.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.