Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Xenos

Xenos betekent ‘vreemd’ in het Grieks. Alles wat je bij de Xenos vindt is dan ook net iets anders. Het is een van de verrassendste meest verrassende winkels van Nederland. Je koopt er sinds 1973 producten waarmee je het thuis gezellig kan maken, en dat voor een goede prijs. De winkel groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels en ondertussen heeft Xenos bijna 150 vestigingen in Nederland, waaronder in de Amsterdamse Poort. Ze verkopen een combinatie van food en non-food en items voor binnen en buiten.

xenos amsterdamse poort -amsterdam zuidoost

Het assortiment van Xenos Amsterdamse Poort

Bij de Xenos in de Bijlmer (Amsterdam Zuidoost) vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Je kunt bij deze vestiging terecht voor de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen. Daarnaast vind je hier de leukste woon- en tuinproducten. Shoppen bij Xenos Amsterdam Zuidoost is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn. Da’s leuk van Xenos!

Langskomen bij Xenos Bijlmer?

Wil jij een bezoek brengen aan de Xenos in de Bijlmer (Amsterdam Zuidoost)? Je vindt de winkel in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 399. Tot snel!

Meer over Xenos

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Xenos
Bijlmerplein 399
1102 DK
Amsterdam
https://www.xenos.nl

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00