Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Zeeman

Ondergoed van Zeeman, velen van ons hebben het gedragen of dragen het nog steeds. Zeeman is een keten die bekend staat om haar goedkope en kwalitatief goede aanbod aan textiel, schoonmaakmiddel en panty’s. Daarom zegt Zeeman dat ze GOEDkoop is en ligt de nadruk op GOED. Het is dan ook een koopjesparadijs voor velen. De keten is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste textielsupers van Europa. Ook in Amsterdam Zuidoost kun je terecht voor jouw aankopen bij Zeeman!

Zeeman Amsterdamse Poort (Zuidoost)

Assortiment van de Zeeman

De Zeeman in Amsterdam Zuidoost heeft een breed assortiment. Er is kleding voor alle leeftijden en verschillende gelegenheden. Je kunt bij deze Zeeman terecht voor truien, vesten, maar ook ondergoed of basics. Zowel nachtkleding als kleding voor overdag: Zeeman heeft het allemaal! In de folder kun je elke week de acties zien die Zeeman heeft. De winkel gebruikt steeds meer duurzame materialen en heeft tegenwoordig ook een heuse Zeeman fancollectie. Deze collectie is voor de echte fans! Zeeman maakt van de basics iets unieks.  Je vindt er onder andere mondkapjes, sokken en hoodies. En voor de echte liefhebbers zijn er zelfs luchtjes!

Zeeman Amsterdamse Poort

Ben je benieuwd geworden naar de complete collectie? Of wil jij jouw items van de fancollectie scoren? Breng dan eens een bezoekje aan de Zeeman in Amsterdam Zuidoost in. We zien je graag in de Zeeman in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 510. Tot snel!

Meer over Zeeman

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Zeeman
Bijlmerplein 510
1102 DP
Amsterdam
088 007 0084

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.