Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Update Covid-19

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot Covid-19. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn, zoals altijd, van het grootste belang voor de Amsterdamse Poort.

Wij willen zowel klanten als centrummedewerkers benadrukken dat de gestelde maatregelen vanuit de RIVM (www.rivm.nl) volledig nageleefd dienen te worden om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. Bekijk deze website regelmatig om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

– was je handen regelmatig met water en zeep;
– hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
– gebruik papieren zakdoekjes;
– geen handen schudden;
– blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt;
– houdt minimaal 1.5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.

We willen bevestigen dat het centrum met uitzondering van alle horeca, momenteel open blijft. Het is echter mogelijk dat sommige winkels zelf het besluit hebben genomen om te sluiten, of aangepaste openingstijden te hanteren. Dit respecteren wij.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om in ieder geval de evenementen in april en mei te cancelen. Via de website zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.