Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Amsterdamse Poort doneert oranje EK ballen aan Sportloket Zuidoost

De Amsterdamse Poort kleurde de afgelopen weken oranje ter ere van het EK voetbal dat in de naastgelegen Johan Cruijff Arena plaatsvond. Voor de aankleding van het winkelgebied werden illustraties van lokale voetbalheden geëxposeerd en honderden oranje voetballen in de bomen opgehangen. Nu het EK geëindigd is voor het Nederlands Elftal krijgen de oranje ballen een mooie bestemming. De ondernemers van Amsterdamse Poort doneren de voetballen namelijk via Sportloket Zuidoost aan kinderen uit de wijk.

Gisterenmiddag overhandigde ondernemer Ton de Langen, eigenaar van Foto de Boer, de speciale EK ballen namens Amsterdamse Poort aan Marcel van Marsbergen en Vincent Pappot van Sportloket Zuidoost. Het Sportloket gaat de honderden oranje ballen vervolgens weggeven aan kinderen uit Amsterdam Zuidoost. Dit gaan zij doen tijdens het Kick-off Midzomer Mokum evenement op vrijdag 9 juli aanstaande, waar diverse sportverenigingen uit de buurt aanwezig zullen zijn. Beide partijen zijn heel blij met deze samenwerking en hopen dat de kinderen uit de wijk lang plezier gaan hebben van de voetballen.

Kijk voor meer informatie over het Kick-off Midzomer Mokum event op www.zuidoostbeweegt.nl

vorige volgende

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.