Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Click & Collect – Update Covid-19

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Rijksoverheid eerder op dinsdag 2 februari aangekondigd de huidige lockdown te verlengen. Voor heel Nederland en dus ook voor de Amsterdamse Poort houdt dit in dat alleen essentiële winkels zijn geopend. De niet-essentiële winkels zullen ten minste tot en met dinsdag 2 maart gesloten zijn.

Sommige winkels die momenteel gesloten zijn bieden bezorgservice en/of vanaf woensdag 10 februari click & collect aan. Hiermee stimuleren zij u om (juist) nu lokaal te blijven shoppen. Onze horecagelegenheden zijn gesloten om te verblijven, maar bieden in veel gevallen wel een afhaal- en bezorgservice aan.

Voor de mogelijkheden van specifieke winkels en horecagelegenheden, kunt u het best direct contact opnemen. Kijk voor de contactgegevens op de websitepagina’s: Shopping en Food, bij de betreffende winkel. Houd ook onze social media kanalen in de gaten voor speciale acties.

In ons winkelcentrum worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Raadpleeg regelmatig www.rivm.nl om op de hoogte te blijven van de geldende maatregelen.

Hieronder in het kort de basisregels:
• was je handen regelmatig;
• hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
• blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt;
• houdt minimaal 1.5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar;
• het dragen van mondkapjes is verplicht in winkels.

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn, zoals altijd, van het grootste belang voor de Amsterdamse Poort.

Houd vol, blijf sterk.

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.