Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

ANWB

De ANWB zit sinds 2015 in de Amsterdamse Poort aan het Bijlmerplein. In de winkel kun je verschillende acties uitvoeren. Van een verzekering afsluiten tot het kopen van vrijetijdskleding. Uiteraard kun je ook in de winkel jezelf aanmelden voor pechhulp of benodigdheden voor de auto kopen. Bij de ANWB aan het Bijlmerplein 80 sta jij centraal. Kom langs in de winkel voor persoonlijke hulp, advies en informatie. De vriendelijke medewerkers staan voor je klaar.

ANWB aan het Bijlmerplein in de Amsterdamse Poort

ANWB in de Amsterdamse Poort

Bij de ANWB in Amsterdam Zuidoost is het assortiment gericht op seizoenen. Houd je van wandelen, fietsen, erop uitgaan met de auto? Dan zit je goed in de winkel van ANWB. Van stevige wandelschoenen tot duidelijke reisgidsen en van rugzakken tot aan comfortabele kleding. Je vindt het allemaal in de winkel aan het Bijlmerplein. Je kunt bij ze langskomen, maar je kunt ook in de webshop van de ANWB een bestelling plaatsen.

Meer dan een winkel

Bij de ANWB kun je meer dan alleen winkelen. Wil je een reisverzekering afsluiten, maar doe je dit liever persoonlijk? Geen probleem, de vriendelijke medewerkers staan voor je klaar. Je kunt ook een internationaal rijbewijs aanvragen, jezelf aanmelden voor een ANWB lidmaatschap of ANWB pechhulp. Wil je meer weten over de voordelen van een lidmaatschap bij de ANWB? Kom langs in de winkel aan het Bijlmerplein. Zij helpen je graag verder.

 

 

 

Meer over ANWB

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

ANWB
Bijlmerplein 81
1102 DA
Amsterdam
088 – 269 30 73

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12:00 – 18:00
  • Dinsdag 10:00 – 18:00
  • Woensdag 10:00 – 18:00
  • Donderdag 10:00 – 20:00
  • Vrijdag 10:00 – 18:00
  • Zaterdag 10:00 – 17:00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.