Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Arena Food Express

Arena Food Express in de Amsterdamse Poort is dé locatie waar je snel hun populaire broodjes doner, kapsalon en chicken wings kan bestellen. Voorheen stond deze locatie bekend als Erno’s, maar Arena Food Express heeft dit filiaal overgenomen. Tegenwoordig hebben ze ook een a-la-carte menu beschikbaar die kort geleden is uitgebreid met heerlijke Indiase gerechten. Heb je dus zin om wat lekkers te eten tijdens het shoppen? Breng dan vooral een bezoekje aan de Arena Food Express.

Arena Food Express Amsterdamse Poort

Afhalen bij Arena Food Express

Bij Arena Food Express haal je de lekkerste gerechten af. Dan kun je denken aan heerlijke Turkse gerechten, Italiaanse gerechten of (pittige) Indiase gerechten. Binnen enkele minuten geniet jij al van jouw bestelling. Heb je zin in lamskoteletten met rijst of in Indiase butter chicken? Kom langs de Arena Food Express in Amsterdam Zuidoost en haal jouw diner of snelle hap hier.

Online bestellen ook mogelijk

Op de website van Arena Food Express kan je ook snel en eenvoudig online jouw bestelling plaatsen. Bekijk de recensies van andere mensen en neem gerust contact op als je vragen hebt over allergenen of als je specifieke wensen hebt. De vriendelijke medewerkers helpen je graag verder. De Arena Food Express is open van maandag tot en met zondag van 11 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. Je vindt ze op Bijlmerplein 127. Waar wacht je nog op?

Meer over Arena Food Express

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Arena Food Express
Bijlmerplein 127
1102 DB
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 23.00
  • Dinsdag 11.00 – 23.00
  • Woensdag 11.00 – 23.00
  • Donderdag 11.00 – 23.00
  • Vrijdag 11.00 – 23.00
  • Zaterdag 12.00 – 23.00
  • Zondag 12.00 – 23.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.