Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Bloemactief Ali

Al in tijden van Zandhof zat bloemist Bloemactief Ali in de Amsterdamse Poort, inmiddels al ruim 30 jaar. Je kan bij deze bloemenwinkel in Amsterdam Zuidoost terecht voor verschillende boeketten bloemen én tuin- en kamerplanten. Ali zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met het perfecte cadeau, voor iemand anders of natuurlijk gewoon voor jezelf.

Bloemactief Ali in de Amsterdamse Poort

Het assortiment

Wanneer je de winkel binnenkomt, vallen de prachtige kleuren van alle bloemen op. In de winkel van Ali vind je mooie kant-en-klare boeketten voor een zachte prijs. Heb je speciale wensen? Het is ook mogelijk om een boeket op maat klaar te laten maken. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, bij Bloemactief Ali ben je verzekerd van een prachtig boeket. Naast normale boeketten kun je hier ook terecht voor speciale boeketten en stukken. Bloemactief Ali in de Amsterdamse Poort verzorgt de mooiste grafstukken, bruidsboeketten en bijzondere verjaardagsboeketten. Heb je binnenkort een housewarming? Ook voor een leuke kamerplant zit je hier goed. Kom gerust eens langs en ontdek het zeer uitgebreide assortiment bloemen, planten en boeketten.

Kan Bloemactief Ali jou helpen?

Ben jij op zoek naar een mooi boeket of gezellige plant voor in huis of zoek je misschien een cadeau voor een speciale gelegenheid? Ali helpt je graag, je bent van harte welkom in de winkel. Bloemactief Ali (Amsterdam Zuidoost) zit op de hoek aan het Anton de Komplein, gevestigd op Bijlmerplein 530. Waar kan Bloemactief Ali jou mee helpen?

Meer over Bloemactief Ali

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Bloemactief Ali
Bijlmerplein 530
1102 DP
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 08.00 – 18.00
  • Dinsdag 08.00 – 18.00
  • Woensdag 08.00 – 18.00
  • Donderdag 08.00 – 21.00
  • Vrijdag 08.00 – 18.00
  • Zaterdag 08.00 – 18.00
  • Zondag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.