Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Bubble Tea Bar

Op zoek naar de lekkerste bubble tea van Amsterdam? Kom langs bij Bubble Tea Bar in de Amsterdamse Poort. Bubble Tea Bar verkoopt niet alleen de lekkerste bubble teas maar zorgt er ook voor dat ze allemaal een feest voor het oog zijn. De bestseller is de Oreo Milk Tea Smoothie en wordt gemaakt met speciale cream cheese naar recept van de founders.

Bubble Tea Amsterdam

Bubble Tea Bar is een van de populairste bubble tea winkels in Nederland, De winkel is gevestigd in verschillende steden in Nederland en biedt een breed scala aan smaken en opties, waaronder klassieke smaken zoals melk thee en groene thee, maar ook unieke smaken zoals aardbei en kokosnoot.

Bij Bubble Tea Bar vind je een grote selectie van smaken en variatie van tapioca balletjes, zoals chewy tapioca, kokos tapioca, en matcha tapioca, die zorgen voor een unieke textuur en smaak. Naast de originele bubble tea kun je ook kiezen voor verschillende seizoensgebonden varianten.

Kom langs in de Poort!

Bubble Tea Bar in Amsterdam is een plek waar je kunt genieten van de unieke smaken en textuur van bubble tea en de perfecte plek om te ontspannen met vrienden en familie. Als je nog niet bekend bent met bubble tea, is dit zeker een plek om een bezoekje aan te brengen en te ontdekken wat Bubble Tea Bar te bieden heeft. Je bezoekt de Bubble tea bar op Bijlmerplein 156. Tot snel!

Biu!Tea

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Bubble Tea Bar
Bijlmerplein 156
Amsterdam
https://www.biutea.nl

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 12.00 – 18.00
  • Woensdag 12.00 – 18.00
  • Donderdag 12.00 – 18.00
  • Vrijdag 12.00 – 18.00
  • Zaterdag 12.00 – 18.00
  • Zondag 12.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.