Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Fogan Cosmetics

Fogan Cosmetics is de 1 euro winkel in Amsterdam. Geloof het of niet maar al hun producten kosten €0,99 per stuk. Ze zijn naar eigen zeggen de leukste (en goedkoopste) winkel in de Amsterdamse Poort. Misschien klopt het wel, want wat vind je niet bij Fogan? Loop je de winkel binnen, dan verlaat je deze niet met lege handen. Er is namelijk altijd wel iets te vinden wat je leuk vindt. Je vindt allerlei soorten cosmetica, versiermaterialen en gadgets voor diverse toepassingen. En dat tegen hele leuke prijzen! Ben je benieuwd geworden? Je loopt de winkel van Fogan naar binnen op Bijlmerplein 558 in de Poort.

Fogan

1 Euro winkel in Amsterdam

Fogan is een ware discountwinkel in de Amsterdamse Poort. Vrijwel het gehele assortiment bestaat uit artikelen die slechts €1,- kosten, met name gericht op lichaamsverzorging, schoonmaakspullen en knutsellen. Het is de plek waar je kleurrijke en goedkope make-up vindt, tools voor je auto, een lekkere douchgel én binnenkort 500 kleuren gelnaggellak. Plan je bezoek en kom langs deze kleurrijke winkel in de Amsterdamse Poort.

Kwaliteit tegen een lage prijs

Alle artikelen bij Fogan kosten slechts één euro! Zo goedkoop? Hoe kan dat? En is dit dan wel goede kwaliteit? Dat zijn vragen die de medewerkers van de winkel veel horen. Alle make up artikelen voldoen aan alle voorwaarden die de EU hiervoor heeft opgesteld. Bovendien zijn alle producten grondig getest en veilig bevonden waardoor je altijd de beste kwaliteit krijgt tegen de laagste prijs.

Plan je bezoek

Kom jij binnenkort langs bij deze 1 euro winkel? We verwelkomen je graag in de Amsterdamse Poort. Plan je bezoek alvast online. Tot snel!

 

 

Meer over FOGAN

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Fogan
Bijlmerplein 558
1102 DB
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 20.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.30 – 19.00
  • Zondag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.