Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Girls Girls

Ben je op zoek naar een professionele kapper in de Amsterdamse Poort? Breng dan zeker een bezoek aan Girls Girls. Dit is een haarsalon waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen om haren te laten vlechten, te scheren of voor een goede knipbeurt. In deze kapperszaak werken al ruim 15 jaar de beste barbers én haarstylisten. Heb je specifieke wensen of wil je een nieuwe coupe proberen? Vraag er gerust naar, de kapper voorziet je altijd van een professioneel en persoonlijk advies! Tot snel bij de kapper binnen de Amsterdamse Poort.

Kapper Amsterdamse Poort

Kapper in de Amsterdamse Poort

Girls Girls is dé kapper binnen de Amsterdamse Poort en helpt je graag verder. Wil je jouw haren wat korter hebben, een nieuwe kleur uitproberen of totaal wat anders? Het kan allemaal bij deze kapperszaak. Naast het scoren van een nieuwe outfit, maak je jouw look helemaal compleet met een verfrissend, nieuwe kapsel. In de haarsalon werken ze alleen met de beste kappersproducten én gekwalificeerd personeel. Iedereen krijgt de beste behandeling in deze kapper in de Poort. Zij nemen graag de tijd voor jouw wensen en behoeften voor een optimaal resultaat!

Maak een afspraak

Kom langs Girls Girls in de Amsterdamse Poort voor een professionele knipbeurt. Een afspraak maak je door te bellen naar 020 – 6090606. Na jouw bezoek aan deze kapper in de Amsterdamse Poort kun je jouw look compleet maken door lekker (verder) te shoppen.

 

Meer over Girls Girls

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Girls Girls
Bijlmerplein 401
1102 ME
Amsterdam
020 – 6090606

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.