Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Hom Mode Opticiens

HOM Mode Opticiens is dé opticien in de Amsterdamse Poort die je bril kan maken zoals jij het wilt! Koop een nieuwe moderne bril en pas hem naar smaak aan, door bijvoorbeeld de glazen te vervangen voor gekleurde glazen – ook op sterkte! De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil jij een unieke bril die volledig past bij jou, je wensen en behoeften? Breng dan zeker een bezoek aan HOM Mode Opticiens. De opticien zit in de Shopperhal op nummer 689M.

HOM mode Opticiens

Brede collectie

Bij HOM Mode Opticiens in de Amsterdamse Poort vind je een brede collectie aan brillen. Van klassiek tot modern, van normaal tot zeer exclusief! In het assortiment zit altijd wel een bril dat bij jou past. Kom langs de winkel en de medewerkers helpen je graag verder. Zij weten dankzij hun ervaring precies hoe ze je het beste kunnen begeleiden tot het aanpassen van de bril naar smaak.

Kom langs voor een gratis oogmeting

Ga langs HOM Mode Opticiens voor een gratis oogmeting. De medewerkers informeren je graag over hun dienstverlening met oog op jouw zicht. Dat is de kracht van deze unieke opticien in Amsterdam. HOM Mode Opticiens zit in de Shopperhal op nummer 689M. Tot straks.

Hom Mode Opticiens

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Hom Mode Opticiens
Bijlmerplein 689M
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 18.00
  • Dinsdag 11.00 – 18.00
  • Woensdag 11.00 – 18.00
  • Donderdag 11.00 – 18.00
  • Vrijdag 11.00 – 18.00
  • Zaterdag 11.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.