Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Jekkah

ORIGINAL CLOTHING THAT STANDS OUT

Handgemaakte kleding die gemaakt in Ghana en Gambia koop je bij Jekkah. Jekkah betekent ‘elegant’ of ‘goed gekleed’ in Wolof, een taal die veel in Gambia en Senegal wordt gesproken. Het merk is in 2013 opgericht en vindt zijn oorsprong in London, maar is door Addik Sipkes overgenomen en naar Amsterdam gehaald. Het doel van de kleurrijke en unieke kledingstukken van Jekkah is om te laten zien hoe rijk, uitgesproken en divers het Afrikaanse continent is. Alle items die je bij Jekkah koopt zijn dan ook gemaakt in Gambia of Ghana, door lokale kleermakers. De stoffen van de meest recente collectie zijn ontworpen door het team van Jekkah, wat betekent dat ze uniek zijn en je ze nergens anders kan kopen!

In de winkel vind je naast kleding van Jekkah ook kleding van Asbon, een kleermaker en designer die atelier houdt in de winkel en je graag een outfit op maat aan meet!

Je vindt Jekkah, en Asbon, op Bijlmerplein 89A


Every item by JEKKAH will be Limited Edition, as we will make only a small quantity in each fabric design. We do not restock prints. So when you buy a garment from us, you’re sure there won’t be anyone else around who stands out the way you do.

We carry out extensive market research to gather the perfect fit and popular designs for all of our products and we think that there is nothing like it around. Whether you want to chill at home, head to a festival or pound the streets in our clothing and accessories – we guarantee you will find a place in your life for something by JEKKAH.

Meer over JEKKAH

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

JEKKAH
Bijlmerplein 89a
1102DA
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 -18.00
  • Woensdag 10.00 -18.00
  • Donderdag 10.00 -18.00
  • Vrijdag 11.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 -18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.