Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Juwelier Patrick

Juwelier Patrick is weer terug in de Amsterdamse Poort. Ooit is het familiebedrijf gestart in Ganzenhoef, maar ze zitten sinds begin in de Poort. Niet met één, maar met twee filialen. Je vindt Patrick juwelier in de Shopperhal op nummer 688E én op Bijlmerplein 153. In beide filialen kun je terecht voor prachtige sieraden, horloges en meer. Juwelier Patrick is één van de eerste juwelierszaken in Amsterdam Zuidoost met traditionele Surinaamse sieraden. Ontdek het assortiment en kom langs één van de filialen van juwelier Patrick in de Amsterdamse Poort.

Juwelier Patrick Amsterdamse Poort

Mooiste sieraden vind je bij Patrick juwelier

Bij Patrick’s kan je terecht voor allerlei soorten sieraden en horloges, waarvan een deel is ontworpen door Boyke zelf. Ze verkopen naast regulier goud ook veel Surinaams goud en zilver. Voor iedereen is er wel een passend sieraad te vinden. Ook in elke prijsklasse is er wat wils. Het assortiment sieraden bestaat uit: oorbellen, hangers, kettingen, armbanden en meer accessoires. Zit er geen sieraad voor jou bij? Geen probleem, in de winkels in de Poort vervaardigen ze graag unieke sieraden voor je. Dit wordt gedaan door een ervaren goud- en zilversmid.

Online bestellen mogelijk

Op de website van juwelier Patrick kun je ook heel snel en eenvoudig jouw nieuwste sieraden vinden. Of je geeft het cadeau aan jouw partner, familielid of goede kennis. In de webwinkel vind je een mooie collectie traditionele en culturele Surinaamse sieraden, waarvan een gedeelte handgemaakt is. Je vindt er uitsluitend een assortiment van zilveren sieraden. Voor gouden sieraden nodigen zij je uit in een van de winkels in de Amsterdamse Poort.

Breng een bezoek aan Patrick’s

Je kan ook bij ze terecht voor het verstellen van sieraden, om de batterij van je horloge te vervangen of voor het klokwerk. Je bent van harte welkom in de Shopperhal of op Bijlmerplein voor het kopen van sieraden of het repareren hiervan. Wil je telefonisch een bestelling doorgeven? Dat kan via 0633608020!

Meer over Juwelier Patrick

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Juwelier Patrick
Bijlmerplein 153 & Shopperhal 688E
1102 DZ
Amsterdam
0633608020

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.