Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Moda di Ricardo

Moda di Ricardo is een kledingwinkel voor dames en heren. Er wordt casual merkkleding verkocht, maar je kunt er ook terecht voor onder meer pakken en damesmode. Moda di Ricardo heeft drie vestigingen in de Amsterdamse Poort. In elke winkel verschilt het aanbod. Mocht je dus in de ene winkel niet vinden waar je naar op zoek bent, neem dan ook zeker een kijkje in een van de andere vestigingen.

Moda di Ricardo Amsterdamse Poort

Assortiment van Moda di Ricardo

Het aanbod is breed en dat is met drie winkels dus ook niet zo vreemd. Elke winkel richt zich net op een ander type klant. Moda di Ricardo Fashion & Business is de winkel die zich op zowel heren als dames richt. Je vindt hier modieuze, maar ook zakelijke kleding, accessoires en schoenen. Moda di Ricardo Jeans & Casual richt zich wat meer op de vrijetijdskleding en bij Franci Men’s Fashion vind je kleding specifiek voor mannen.

Het type kleding dat deze winkels verkoopt verschilt nogal. Zo kun je er slagen als je op zoek bent naar een mooi maatpak, maar als je wat casual items wilt kopen. In de winkels hangen ook veel items van merken als Antony Morato en SikSilk. Klanten zeggen ook wel dat je bij Moda di Ricardo terecht kunt als je er modieus uit wilt zien voor lage prijzen.

Kom shoppen in de Amsterdamse Poort

Het aanbod is dus breed en met drie vestigingen heb je altijd wel een winkel waar je iets naar je smaak vindt. Kom dus lekker shoppen bij Moda di Ricardo in de Amsterdamse Poort. Fashion & Business vind je op Bijlmerplein 90, Jeans & Casual op Bijlmerplein 144 en Franci Men’s Fashion op Bijlmerplein 688H.

Meer over Moda di Ricardo

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Moda di Ricardo
Bijlmerplein 872, 144 en 90
1102 DJ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10:00 – 18.00
  • Woensdag 10:00 – 18.00
  • Donderdag 10:00 – 18.00
  • Vrijdag 10:00 – 18.00
  • Zaterdag 10:00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.