Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Mytho Nails

Ben je op zoek naar een nagelstudio in de Amsterdamse Poort? Bezoek dan Mytho Nails! Hier kom je langs voor een nieuwe set met acryl nagels, roze poeder, gellak, ombre, pedicure of de french manicure. Dit zijn voor sommigen ingewikkelde termen, maar voor de medewerkers van Mytho Nails een fluitje van een cent. Bij deze nagelstudio in Bijlmer doe je je nagels en kom je langs voor een ontspannende pedicure. Ben jij de volgende klant?

Mytho nails amsterdamse poort

Mytho Nails in de Amsterdamse Poort

Het maakt niet uit hoe druk het is in de nagelstudio Mytho Nails, je wordt er altijd geholpen. In deze nagelstudio staat kwaliteit én service hoog in het vaandel. De nagelstylisten werken dan ook zéér professioneel en alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Mytho Nails staat bekend om de goede prijs-/ kwaliteitsverhouding! Wil je zelf de service en kwaliteit van de nagels ervaren? Kom langs Mytho Nails in de Amsterdamse Poort.

Laat jouw nagels doen

Mytho Nails in de Amsterdamse Poort is een feest voor je nagels en ogen. In deze nagelsalon kies je uit allerlei verschillende kleurtjes en stijlen voor je nagels. Ook voor een pedicure ben je bij deze salon aan het juiste adres. Wanneer kom jij langs?

Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs

Boek je afspraak van te voren door te bellen naar 06-22775481 of wacht in de winkel op je beurt. Mytho Nails vind je op Bijlmerplein 98 in de Amsterdamse Poort. Ben je klaar? Dan hoef je alleen nog jouw outfit te matchen met jouw waanzinnig mooie nagels! Ideaal toch?

Meer over Mytho

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Mytho Nails
Bijlmerplein 98
1102 DA
Amsterdam
06 22775481

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.