Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Nathalie’s Winkeltje

Nathalie’s Winkeltje is nou zo’n typische shop waar alle dames verliefd op worden. Als je hier eenmaal wat hebt gekocht, blijf je terugkomen om nieuwe items te scoren. Nathalie’s Winkeltje zit al geruime tijd in de Amsterdamse Poort. Voor een goede shopsessie hoef je dus niet eens meer naar het centrum van de stad: bij Nathalie’s Winkeltje slaag je altijd.

Nathalies winkeltje in de Amsterdamse Poort

Dameskleding en -accessoires

Nathalie’s winkeltje is volledig gericht op de dames met liefde voor mode. In deze shop vind je dus kleding, maar ook accessoires. Bij accessoires moet je denken aan bijvoorbeeld tassen en schoenen. Ben je benieuwd naar een impressie van wat hier verkocht wordt? Op de Facebookpagina van Nathalie’s winkeltje vind je regelmatig updates van het assortiment.

Het leuke aan het assortiment is dat Nathalie deze dikwijls aanvult. Ze koopt namelijk wekelijks nieuwe items in, vaak in Duitsland en Frankrijk. Het blijft dus leuk om hier regelmatig terug te komen, omdat je altijd weer nieuwe items in de rekken vindt. De kleding is ook nog eens te verkrijgen tegen hele leuke prijzen. Nathalie is natuurlijk op de hoogte van de laatste trends. Ze doet er alles voor om te zorgen dat jij er modieus bij kunt lopen. Voor kledingadvies ben je ook van harte welkom in het leukste winkeltje van de Poort.

Shoppen bij Nathalie’s Winkeltje

Will je dus een complete outfit scoren voor dat etentje wat je op de planning hebt staan? Of wil je je garderobe gewoon een leuke update geven? Kom dan eens lekker shoppen bij Nathalie’s winkeltje in de Amsterdamse Poort. Je vindt deze kledingzaak op Bijlmerplein 690G.

Meer over Nathalie’s Winkeltje

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Nathalie’s Winkeltje
Bijlmerplein 690G
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.