Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Palthe

Voor wie een stomerij in Amsterdam zoekt, komt uit bij Palthe in de Amsterdamse Poort. Hier kan jouw textiel reinigen, zowel wassen als laten stomen. Je kan er met allerlei soorten textiel terecht; natuurlijk met je kleding maar ook met je (donzen of synthetische) dekbed en gordijnen. Vaak is het dezelfde dag al klaar! Ontdek het zelf en breng een bezoek aan de stomerij Palthe.

Palthe stomerij Amsterdam

Palthe stomerij

Palthe heeft diverse stomerijen door heel Nederland en is al 150 jaar jouw specialist als het gaat om het stomen en reinigen van allerlei soorten textiel. Is representativiteit jouw grootste belang? Palthe is namelijk ook jouw partner voor zakelijke reinigingsservice. De vriendelijke medewerkers reinigen allerlei soorten textiele goederen volgens de kwaliteitsrichtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw kleding, gordijnen of dekbed in goede handen zijn! Wat de stomerij in Amsterdam echt onderscheid, is de snelle service. Als je het vandaag brengt kan je het morgen ophalen want ze reinigen het direct in de shop. Soms is het zelfs dezelfde dag al klaar!

Meer dan kleding

De stomerij in Palthe is meer dan alleen een textielreiniger. Je kan hier ook terecht voor het reinigen van goederen die je niet direct linkt aan een stomerij. Naast kleding, gordijnen en dekbed overtrekken helpen ze je ook graag bij het reinigen van meubelbekleding, vintage slaapzakken en seizoen afhankelijke artikelen. Denk dan aan tuinkussens en skikleding. Wat het ook maar is, Palthe staat voor je klaar!

Breng een bezoek aan de stomerij

Wil je weten wat Palthe, de stomerij in Amsterdam, voor jou kan betekenen? Plan een bezoek aan de Poort en loop langs Palthe. Je vindt ze op Bijlmerplein 517.

Meer over Palthe

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Palthe
Bijlmerplein 517
1102 DP
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 08.30 – 19.00
  • Dinsdag 08.30 – 19.00
  • Woensdag 08.30 – 19.00
  • Donderdag 08.30 – 19.00
  • Vrijdag 08.30 – 19.00
  • Zaterdag 08.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.