Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Pop Shop

Wil je iets bijzonders onder de aandacht brengen? Zet jouw product voor één dag in de spotlight in onze Pop Shop, midden in de Shopperhal.

Je kunt deze unit (twee keer) gratis gebruiken voor een product launch, sale, eenmalige aanbieding of een speciale samenwerking. Of om uit te proberen of jouw nieuwe product een hit kan worden. Pop Shop is elke dag, met uitzondering van zon- en feestdagen, open tussen 10.00 en 18.00 uur.

Het gebruik van de Pop Shop is de eerste twee keer gratis, maar niet vrijblijvend. Met het ondertekenen van dit document verplicht jij je tot het onderstaande:

1. De Pop Shop is open voor publiek op de afgesproken dag tussen 10:00 en 18:00 uur.
2. Opbouwen en inrichten van de shop kan vanaf 7:00 uur ’s ochtends. Meld je bij de beveiliging van de Amsterdamse Poort (adres) voor toegang.
3. Na afloop van de dag ruim je op en zet je alles terug op de plek waarop je het hebt aangetroffen. De unit dient schoon achtergelaten te worden, dit houdt in: een schone balie, koelkast en afgestofte meubels, de vloer is gedweild. De koelkast graag aan laten. Meld bij de beveiliging dat je klaar bent, zij controleren en sluiten de unit af. Uiterlijk 22.00 uur lever je de unit op bij de beveiliging.
4. Deel jouw verkoopdag via social media, tag @amsterdamsepoort en gebruik met de hashtags #shopperhalpopup #amsterdamsepoort
De eerste twee dagen gebruik van de Pop Shop is gratis. Vanaf de derde dag geldt een vergoeding van €50, te doneren aan een goed doel van onze keuze.
5. Een reservering is pas definitief als je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen. Als je gebruik maakt van Pop Shop ga je automatisch akkoord met deze spelregels.
6. Annulering is mogelijk tot vijf werkdagen voor de gereserveerde dag. Daarna brengen we €100,-* in rekening.
7. Je bent aansprakelijk voor enige ontstane schade in en aan de Pop Shop tijdens het gebruik, tenzij je kan aantonen dat de schade niet het gevolg is van jouw handelen of nalaten.
8. Bij onjuiste oplevering rekenen wij €50,- schoonmaakkosten*.
9. Pop Shop mag uitsluitend gebruikt worden voor de verkoop van legale levensmiddelen, licht alcoholische dranken (tot 15% alcohol),bereide producten, of non-food items. Voedsel ter plekke bereiden en verkoop zwaar alcoholische en of verdovende producten is niet toegestaan. Vuur en kaarsen zijn niet toegestaan.
10. De regelgeving voor de detailhandel van de stad Amsterdam is van toepassing op de ruimte, waar de gebruiker zich aan dient te houden.

* te vermeerderen met € 50,- administratievergoeding

Meer over Pop Shop

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Pop Shop
Bijlmerplein 690
1102DT
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00
  • Zondag 10.00 – 18.00
vorige volgende

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.