Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Smart Fix Phone telefoonreparatie

Smart Fix Phone in de Amsterdamse Poort is een betrouwbare partner als het om het repareren van telefoons gaat. Heb je een defect aan je smartphone? Bij deze winkel laat je je telefoon binnen 30 minuten repareren. Je hoeft hier dus niet lang te wachten! Dagelijks worden er bij Smart Fix Phone wel tientallen apparaten gerepareerd. Niet alleen smartphones, maar ook laptops, tablets en Macbooks.

telefoon_reparatie_Amsterdam

Telefoon reparatie bij Smart Fix Phone

De slimme reparateurs van deze winkel staan dus bekend om hun snelle service. We zijn natuurlijk allemaal best wel gehecht aan onze smartphones, dus een reparatie binnen 30 minuten is dan wel heel fijn. Je hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, want Smart Fix Phone in de Amsterdamse Poort maakt alleen gebruik van originele onderdelen. Je kunt er terecht voor reparaties van alle merken smartphones. Van Samsung tot Apple en van Huawei tot OnePlus. Naast smartphones heeft het technische personeel van Smart Fix Phone kennis van tablets, laptops en Macbooks. Ook koop je hier de nieuwste accessoires en hoesjes voor je smartphones.

Of je nu een gebarsten scherm hebt, een batterij die niet meer oplaadt of een softwareprobleem, Smart Fix Phone in Amsterdam kan je hierbij helpen. Hier vind je deskundige technici die je telefoon snel en efficiënt kunnen repareren.

De werkwijze is ook nog eens super handig. Via de website van Smart Fix Phone kun je eenvoudig je reparatie aanmelden. Je geeft aan om welk merk en model het gaat, wat het defect is en wanneer je langs wilt komen voor een reparatie. Op de afgesproken datum en tijd word je probleem vervolgens opgelost.

Kom langs in de Amsterdamse Poort

Smart Fix Phone is dus het adres voor reparaties van jouw elektronische apparaten. Het personeel in de winkel helpt je met al je vragen. Je kunt er ook rustig op zoek naar leuke hoesjes of accessoires voor je smartphone. Je vindt de Smart Fix Phone in de Shopperhal op nummer 687B.

Meer over Smart Fix Phone

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Smart Fix Phone
Bijlmerplein 687B
1102 DZ
Amsterdam
020 78 55 403
info@smartfixphone.nl

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 21.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.