Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Sami

Sami Hair and Beauty Centre is al tien jaar een begrip in de Amsterdamse Poort. Deze store is klein begonnen, maar sinds een jaar of vier zitten ze in een grote en overzichtelijke winkel, grenzend aan het Groot Bijlmerplein. Sami Hair and Beauty Centre is gespecialiseerd in haar- en beautyproducten voor zowel dames, als heren.

Assortiment van Sami Hair Amsterdam

Sami hair amsterdam

We kennen allemaal wel de dode haarpunten, haaruitval of andere haarproblemen. Met de haarverzorgingsproducten van Sami Hair Amsterdam kun je de gezondheid van je haar weer op peil krijgen. De medewerkers van Sami Hair and Beauty Centre zijn gespecialiseerde professionals en hebben veel ervaring in hun vakgebied. Heb je dus vragen met betrekking haarproblemen dan kunnen zij je voorzien van persoonlijk advies over de beste oplossing. Dit geld natuurlijk ook voor huidproblemen. Ook hiervoor heft Sami namelijk een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor veel verschillende problemen.

Naast producten om je huid en haar weer gezond te maken. Vind je bij Sami Hair and Beauty Centre ook stylingsproducten, baardproducten voor de heren en zelfs make-up. Ook als je op zoek bent naar een mooie, natuurlijk ogende pruik, ben je hier aan het juiste adres. In het assortiment vind je namelijk een ruim aanbod van pruiken en haar om mee te vlechten of te weaven.

Kom langs in de Amsterdamse Poort

Sami heeft een webshop, waar je hun aanbod kunt bekijken. Voor persoonlijk advies van de beste professionals kom je natuurlijk even langs in de Amsterdamse Poort! Je vindt Sami Hair & Beauty Centre op Bijlmerplein 559.

Meer over Sami

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Sami
Bijlmerplein 559
1102 DS
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.45 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 20.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 16.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.