Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Surinaamse worst en fladder van Michael bij Slagerij Nico

Voor Slagerij Nico staat Michael al ruim 10 jaar worst te verkopen. Hij verkoopt de lekkerste Surinaamse worsten en fladder. De Surinaamse worsten zijn een begrip in de Amsterdamse Poort en staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en smaak. Michael helpt je graag bij jouw keuze. Zoek je toch iets anders? Geen probleem, hij bestelt het graag voor je. Kom dus gerust langs voor advies en laat je verleiden door de heerlijke producten die Michael voor je heeft klaarliggen. Surinaamse worsten en fladder koop je bij Michael!

Surinaamse worst en fladder

Surinaamse worst en fladder

De Surinaamse worst kenmerkt zich door een kruidige en pittige smaak. De worst is wat betreft kleur en textuur vergelijkbaar met een Duitse Bratworst, maar verschilt dus in de smaak. Bij Michael liggen ook Surinaamse fladders. Fladder wordt gemaakt van de lebmaag van de koe en is een typisch Surinaams gerecht. Voordat je fladder kunt eten wordt dit bijproduct gekookt in een heerlijke kruidige buillon van Surinaamse kruiden, selderij en pittige pepers. Wil je een keer de Surinaamse worsten of fladder komen proeven? Plan je bezoek aan de Amsterdamse Poort en loop voorbij Slagerij Nico. Michael zal je vriendelijk begroeten!

Eigen gemaakte worsten kopen?

De producten die Michael verkoopt zijn eigen gemaakt en komen niet van een groothandel. Volledig naar eigen recept en smaak. Je vindt Michael van maandag tot en met zaterdag voor Nico’s, tussen 09.00 en 17.15 uur. Hij ziet je graag verschijnen!

Meer over Surinaamse worst en fladder van Michael bij Slagerij Nico

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Surinaamse worst en fladder van Michael bij Slagerij Nico
Bijlmerplein 89B
1102 DA
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 17.15
  • Dinsdag 09.00 – 17.15
  • Woensdag 09.00 – 17.15
  • Donderdag 09.00 – 17.15
  • Vrijdag 09.00 – 17.15
  • Zaterdag 09.00 – 17.15

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.