Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Suzie’s Stoffen

Suzie’s Stoffen zit al zo’n 23 jaar in de Shopperhal. In deze kleurrijke stoffenwinkel in de Amsterdamse Poort vind je veel verschillende stoffen en fournituren met Afrikaanse prints. Deze vlisco stoffen (en andere prints) herkennen we natuurlijk uit de West-Afrikaanse culturen. Naast deze Afrikaanse stoffen verkoopt de goedlachse Suzie ook Surinaamse stoffen, kant en effen katoen.

Suzie Stoffen

Afrikaanse stoffenwinkel in Amsterdam

Zoals gezegd vind je bij Suzie’s Stoffen een keur aan Afrikaanse stoffen. Het aanbod bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit met veelal de herkenbare, kleurrijke prints. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn, want in deze stoffenwinkel in Amsterdam vind je stoffen voor elk budget. Suzie zal je altijd vriendelijk te woord staan en je helpen bij het kiezen van de leukste stoffen. Aan de andere kant van de Shopperhal, bij Africa Beauty Couture, kun je van de stoffen gelijk kleding laten maken.

Bezoek Suzie’s Stoffen

Benieuwd naar het complete aanbod van Suzie’s Stoffen? Neem dan eens een kijkje in deze prachtige shop. Deze Afrikaanse stoffenwinkel is gevestigd in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 691E.

Meer over Suzie’s Stoffen

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Suzie’s Stoffen
Bijlmerplein 691E
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 18.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Laatste zondag v/d maand 12.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.