Waar ben je naar op zoek?

Zoek

OSCAM

OSCAM, het Open Space Contemporary Art Museum, is een museaal platform in de Amsterdamse Poort dat ruimte biedt aan nieuwe stadsmakers.

Oscam Amsterdam

Het museum

Het museum is in november 2017 opgericht, onder de vlag van ’50 jaar Bijlmer’. Oprichtster en directeur Marian Duff heeft altijd als doel gehad om in het centrum van de Bijlmer te zitten en eind 2019 zijn ze verhuisd naar de Amsterdamse Poort.

OSCAM richt zich op kunst, mode, design, ambacht en Amsterdam en haar ontwikkelingen. Ze cureren exposities en organiseren off- en online programma’s. In het werk staat kunsteducatie en het bieden van kansen aan bewoners van Zuidoost altijd centraal, met name die voor jonge creatieven. Ben je benieuwd wat je komende periode bij OSCAM kunt bewonderen? Bekijk dan het programma.

Breng een bezoekje aan OSCAM in Amsterdam

Wil je meer weten over OSCAM? Lees dan het interview met Marian Duff. Wil je een bezoekje brengen aan dit boeiende museum in Amsterdam? Je vindt OSCAM in de Poort op Bijlmerplein 110. Kijk voor het actuele programma op de website of volg ze op Instagram.

Meer over OSCAM

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

OSCAM
Bijlmerplein 110
1102 DB
Amsterdam
info@oscam.nl

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.